Usuari
 
Clau
 
 
Inici Productes Empresa Contacte
 
Benvingut a la nostra web
 
Dijous 20 de Gener de 2022
 
 
 

Fundada a partir de l'empresa SKY CONNECT IBERIA (fundada 1993). Es crea per proporcionar cable d'alta qualitat fet a mida (Patch-cords), per a sistemes de cablejat estructurat en les categories 5, 5E, 6 i 7, adreçat a les marques més conegudes d'Europa segons especificacions del fabricant.

El nostre laboratori desenvolupa i comprova que tots els productes s'ajusten a les normes en vigor, ISO 11801 / EN 50173, per aconseguir transmissió de dades, veu i vídeo d'alta velocitat (FAST, ETHERNET, ATM, etc.). El nostre personal està plenament capacitat per treballar amb les noves tecnologies de control de qualitat. Cada producte està testejat amb els equips de mesurament més moderns.

Giga Connect Iberia ha fet inversions considerables de manera que avui podem assegurar una cota de defectes zero. La clau de l'èxit de Giga Connect Iberia és la capacitat que té per dur veu, dades i vídeo a l'usuari seleccionant els productes d'alta qualitat específics per a cada sistema, complint tots els components i els requisits de les normes ISO 9001.

 
Nous Productes
Consulta el nostres nous cables d'importació  
+ INFO
Usuari
Si ets client i encara no tens acces, posa't en contacte amb nosaltres i et donaren usuari i clau d'accés .  
+ INFO
Facebook
També estem a Facebook  
+ INFO
Giga Connect Iberia S.l 2008 Inici Productes Empresa Contacte